Häpeä on kuin side kasvoilla,
jos tuo side on silmilläsi et näe sitä etkä voi sitä lasua ääneen,
niin pian kuin häpeällä on kasvot ja nimi,
voit hiljalleen purkaa sen osiin ja luopua siitä!
-kaikesta huolimatta Hyvää Itsenäisyyspäivää!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut