-aamun auteren valossa tässä mä sua rakastan
-tahdon nähdä vain viellä sun kasvos, ennen arkista työtä
-koko päivän oot mun mielessäni, nukuimpa sitten tai teen kovasti työtä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
-aamun auteren valossa tässä mä sua rakastan
-tahdon nähdä vain viellä sun kasvos, ennen arkista työtä
-koko päivän oot mun mielessäni, nukuimpa sitten tai teen kovasti työtä!