Supersankari

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Sinä annoit minulle hyvän elämän. 
Lämpöisen sylin ja kodin täynnä
rakkautta.
Sinä ohjasit oikeaan suuntaan 
risteyksissä, 
kannoit kuoppaisella tiellä. 
Puhalsit purjeeni täyteen ilmaa, 
kun oli aika lähteä etsimään 
omaa itseäni. 
Sinä annoit minulle kaiken tämän
ja vielä paljon enemmän. 
Kysyttäessä oman elämäni 
supersankaria, 
vastaan siihen että se olet sinä. 
Sinä, 
minun äitini. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, äitejä ei koskaan voi ylistää liikaa, lukija pakahtuu <3 
Kiitos :) 
Runossa tuoksuu vahvasti Rakkaus
Kiitos :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot