Amorin nuoli

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Sinä olet valon
pilkahdus usvan keskellä, 
kuun loiste 
öisellä taivaalla. 

Olet keväinen tuoksu
aamukasteessa, 
lämmin sadepisara
ukkosen juhliessa. 

Olet minulle aamun 
sarastus ja mailleen 
painuva aurinko. 

Olet yön hiljaisuudessa
ääni mielessäni, 
haavekuva unissani. 

Olet levoton liekki
sielussani, 
olet Amorin nuoli 
sydämessäni. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvailtu, mahdollinen kohde on varmasti haltioissaan <3 
Kiitos :) 
Iso tykkäys  :)
Kiitos :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot