Pyyntö

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Ottaisitko minut
siipiesi suojaan, 
liimaisitko kokoon
särkyneen vaasin? 

Opettaisitko uudelleen
luottamaan, 
näyttäisitkö miten 
aidosti rakastetaan? 

Kokoaisitko valmiiksi
hajonneen palapelin, 
rakastaisitko minut 
eheäksi uudestaan? 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon tärkeitä ja koskettavia kysymyksiä <3 
Kiitos :) 
Sykähdyttäviä pyyntöjä.  :)
Kiitos :) 
aikamoinen pyyntö, sillä vain ihminen itse voi parantaa mielensa ja tunteensa
Nämä on lähinnä vertauskuvia sille, että voiko toisen ihmisen aito ja pyyteetön rakkaus eheyttää rikkinäisen sielun. Tietysti se on itse ihmisen tehtävä se työ lopulta. 
Sydän kyselee aidosti. Anokaa, etsikää, kolkuttakaa, niin on sanottu. 
Nämähän ne on monilla joskus ajankohtaisia kysymyksiä kyllä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot