Ystävilleni

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Aidon ystävän löytäminen ei
katso
aikaa eikä paikkaa, 
ei ikää eikä sukupuolta. 
Kun sun polullasi kohtaat 
ihmisen, 
joka hyväksyy sun hyvät ja huonot 
puolet, 
osaa nauraa yhdessä sun kanssa
ja on tukena kun tarvitset, 
niin pidä siitä kiinni. 
Aito ystävä on kimpale kalleinta 
kultaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä ystäviä ei varmaankaan voi koskaan olla liikaa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot