Ehkä, toivon niin

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Olet siinä vierellä, 
mutta en voi koskettaa. 
Puhumme, 
mutta emme voi kertoa ääneen
sitä, 
mitä todella tahtoisimme 
huutaa koko maailmalle. 
Katseemme kohtaavat, 
tuo katse viipyy hetken pidempään
kuin on sopivaa ja tiedämme, 
että hymymme paljastavat 
kaiken, 
mitä yritämme muilta piilottaa. 

Ehkä saan sinut lähelleni seuraavassa
elämässä.. 

.. Ehkä, toivon niin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä aika on niin jännää, mutta hyvää kannattaa odottaa <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot