Sinun ainiaan

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Hiivit mun ajatuksiin salaa

Varkain valloitat mun sydämen

Kysymättä tuot luokseni
lämmön ja rakkauden, 
repivän ikävän ja kaipauksen

Olet saanut minut rakastumaan, 
haluamaan ja toivomaan

En enää pysty luopumaan, 
en pysty yksin eteenpäin jatkamaan

Olen sinun tässä hetkessä

Olen sinun ainiaan 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo rakkaudesta <3
Kiitos :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot