Vanki

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Vannot ikuista
rakkauttasi, 
mutta sanojesi takana
vaanii
tarpeesi kahlita,
vangita. 
Sairas halusi
omistaa, 
tukehduttaa hengiltä
henkisesti. 
Raiskata sieluni 
repaleiseksi, 
jotta voisit taas esittää
pyhimystä,
joka korjaa kaiken ehjäksi. 
Mutta koska olet
jo rikkonut minut 
liian monta kertaa, 
ei minusta enää
kokonaista tule
kai milloinkaan. 

Ei ainakaan sinun
vankinasi. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, puolensa on hyvä pitää, kukaan ei saa "talloa varpaita". 
-surullinen runo?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot