Antaudun

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
En voi esittää onnellista,
kun sisälläni asuu Suru. 

Suru,
joka on rakentanut
kehooni pesän,
pienen ja kotoisan. 

Tuo pesä on sisustettu
ankeudella ja epätoivolla, 
mustan eri vivahteilla. 

Vivahteet heijastuvat 
kasvoiltani hymyttömyytenä, 
silmistäni sieluttomuutena. 

Suru on ottanut 
minut omakseen, 
vallannut kodikseen. 

Antaudun. 
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot