Surun vanki

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Hiljaisuutesi satuttaa enemmän
kuin tuhansin veitsin viilletyt sanat. 

Olemuksesi olemattomuus 
raatelee raapien sisintäni. 

Todeksi tietämäni tunteesi, 
kiihkeä kosketuksesi polte, 
haudattuna menneeseen pelon vuoksi. 

Olen kyllästynyt olemaan
surun vanki. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. 
Kiitos :) 
samaistuin

mutta
tie ulospääsyyn on olemassa
Varmasti on, joskus vain ehkä vaikea lähteä sitä kohti :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot