Tulisit reisieni väliin päättäväisesti.
Täyttäisit tyhjyyden sisälläni.
Koskettaisit paljasta ihoani kaikkialta.
Päästäisit vartaloni lähellesi.
Tuntisit hengitykseni kehollasi.
Pitäisit kiinni minusta.
Omistaisit.
Olisimme ääni tyhjässä asunnossani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi