Sydämessä on syväjäädytetty
kohta
Se paikka on
ikuisesti sun kruunuäiti
Säilyt siinä
Nuku erittäin hyvin
Nyt mikään pimeän väri
ei enää satuta sua
Iholleni kasvoi ikävä
Siivilläsi on siltii supervoimia
Haluan että lennät niillä
Mun jokainen elin tulee ontumaan
sun poissaolessa
mut älä pelkää äiti
Selviän kyllä
Vaikka jokainen hengitys särkyykin
rintalastassa on
suolakynttilä joka on vain sulle.
kohta
Se paikka on
ikuisesti sun kruunuäiti
Säilyt siinä
Nuku erittäin hyvin
Nyt mikään pimeän väri
ei enää satuta sua
Iholleni kasvoi ikävä
Siivilläsi on siltii supervoimia
Haluan että lennät niillä
Mun jokainen elin tulee ontumaan
sun poissaolessa
mut älä pelkää äiti
Selviän kyllä
Vaikka jokainen hengitys särkyykin
rintalastassa on
suolakynttilä joka on vain sulle.
Selite:
Lepää rauhassa maailman ihanin Kruunuäiti ja kiitos että kustansit molemmat runokirjani ja kaikesta muustakin. Rakastan sua. 13.2.1952-9.1.2021 <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
syvä ikävä
vahva rakkaus
olen surussasi mukana
Äidin muisto ei koskaan unhoitu, hän elää sydämessäsi aina.
Ikävä kylläkään ei, mutta se muuttuu ajassa kauniimmaksi.
Hieno että kirjoitat nämä hetket ja tunteet nyt runoihisi.
Sivut