Muistan kun pidin sua
8-vuotiaana sylissä pellavapää poika
Ratsastit selässäni
ja leikit että olisin hevonen vahva kenkäisin
se oli sinusta niin hauskaa ettei naurulle ollut stop-nappulaa ajateltukkaan
ja teit kaupungin huoneesi lattialle
kun pikkuautoista saatu kaaos on simpukan sisässä jolle edelleen laulan samat tuutulaulut
Olet nostanut minun rollaattoriakin kauppojen ovista voimamiehenä
kun ventovieraat pikkulapset supatelivat ruuvijaloistani
Aina tullut kertomaan jos sinun kielitaidostasi
tehdään mutakakkuja
Ollaan kippistelty Batterytölkkejä
ja olet kummastellut miksi osaan puolustaa itseäni
Tekkenin erikoipotkuilla koristehiutaleet hiuksillani
Skeittaatkin
kapeilla kaduilla
pelko kivettyneenä
tuulilleen keinuu
sotaelokuvien sankari
Selite:
Siskonpojalleni.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upea runo ^^
Lämmöllään valloittava tunneruno.
mukava tunnelma
näissä tunnelmissa elän nyt. Hieno.
vau, mä oon mykistyny.
näin kauniisti kun osaisi
kirjoittaakin. :o
ihania kielikuvia,
nam. ♥ tykkään niin
lujaa, oot nii huippu
tässä omassa jutussas. ^^
Sivut