Aamutee on maustettu kyynelistä
sydänkin pelkästään palapelin muodossa
Tuo hautakiven harmaa kyyhkynen
kaipaa sinua ikuisuuden verran
Kohta rakastan silmät täyteen
lasienkeleitä ja maalaan auringonlaskut
Lohdutan peilikuvan kosketuksen kestäväksi
vaikka askeleet eivät jaksaisi
Usko vereni sinun sillastasi
keväät raskaita sitä leskenlehtien aikaa
Surua ei kukaan voi pyyhkiä
toivon pelkät tähdet juoksuhiekkaan
Tiimalasi meni rikki sairaalavuoteessa
kauhea määrä helmiä iholtani kirjoitan
Sankarini joka nurkan takana
vaikka sumuverho näkee eiliset
Selite:
Joel se ainoa elämäni sankari siellä jossain.
Rakastan<33 ( Ja huom Tyttö sinä olet tähti elokuvan kanssa ei ole mitään tekemistä tässä ikävässä! )
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin kauniita ja koskettavia on runosi säkeet.
Oi, miten kaunista tekstiä, heti alusta lähti tunnelma viemään ja kantoi loppuun asti...ihana ja suurien tunteiden täyttämä...
Minä sitten pidän sinun upeasta tavastasi kirjoittaa!!
Heti ensimmäinen säe iski ihan satasella sieluuni!!!
aivan ihana. todella kaunis. :)
Sivut