Rajakokemus

Runoilija Vinkunaatti

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 20.3.2024 19:17

Asuinpaikka: Seinäjoki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tahdoin aloittaa kuin olisit kylmä,
voimaton. Syksy.
 Jolloin munuainen tulehtuu
ja rintaa puristaa.

  Käpyrauhanen laukkaa.

Lintupää kotkapää
 käärmekeho pyhämieli
suojasiipi vikurisana
 
 Polulla jokainen kivi on jalo.
Päiväämättömissä runoissa salat.

 Kaupunki meren kainalossa.
Rannasta alkaa niin musta
 että se on loppu.

 Jos tulisi se kevään tila.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen ja paikoin hauska kertomus. Paljon lämmintä vaatetta päälle.
Kivoja sanamuotoja tunteiden solukoissa... hymyä kuin rajan kokemuksia "hämäryyden rajamailla" - hyvällä tavalla lämmin runo.
Hyvää rajatietoa!
Wow! Upeaa sanailua aivan äärettömän kiehtovin kieli- ja mielikuvin.
Olipas uusia sanoja, kiehtovaa. Oivallinen runo!
Ketterästi lentää mustan kylmän meren yllä
turhan pitkään viipynyt vesilintu
vääjäämättä
jää hiipii rannasta rantaan

kunnes tuuli kantaa kevään
ja lintujen parvet.
Onpas hyvästi voimaeläimen meininkiä
Vikurisanoja kaikki keväät ja syksyt, mutta odotahan kesää... silloin kaikki on niin selvää kuin vaan ikinä =)

Huippu sun runo !!
Hieno runo, mielenkiintoista luettavaa koko matkan. Todellakin tyylikkästi vuodenajan tunnelmia kuvaat. Juuri tuollaiset sanat kuuluvat syksyyn. Matkalla tavlen kautta tuohon viimeisen lauseen kevään odotukseen.
Tykkään!

Luin monesti,
koska halusin niin.
Tahdoin tuntea runon voiman,
sanojen salaisetkin sykkeet.

Kevät tulossa, se on varmaa.
Kerrassaan hieno runo. Kovasti pidän!

Vuodenajat ne on kesytettävä, ne on meille rikkautta. Hyvä todistuksen annat keväälle 9 luokkaa. Syksy on runossa +5 luokkaa ja runoarvio liikkuu siinä puron virtaa ja virtaus voimakas ja tänään toinen kuin huomenna.

.
Säväyttävän hyvä!