Usein tekisi
mieli sanoa
sanattomuuden olevan
sanoja pahempaa
muttei se ole
niin mustavalkoista
ei mikään ole
on sanoja
joiden kohdalla
voisi vain toivoa
sitä sanattomuutta
mieli sanoa
sanattomuuden olevan
sanoja pahempaa
muttei se ole
niin mustavalkoista
ei mikään ole
on sanoja
joiden kohdalla
voisi vain toivoa
sitä sanattomuutta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin ei e ole mustavalkoista.
Tärkeät, rehelliset sanat suoraan sydämestä tekevät vaikutuksen.
Joskus ei sanoja tarvita, kehon kieli, halaus, suudelma, katse... voi kertoa paljon.
Sanoilla voi myös satuttaa ja niin kuin kirjoitit, voi " sanomattomuuden olla sanoja pahempaa." Välinpitämättömyys, "mykkäkoulu."
Sanoilla tai ilman aitous on tärkeintä.
sulkea korvansa
silloin tällöin
tai jos ei osaa
niin anti mennä läpi pään
huit-hait sukkelaan
Runosi on kuin kokemuksen hiljainen ajatus.
Upea aihe, upea kokonaisuus.
Sivut