Ensimmäinen kierros
sisältää usein
pienen hämmennyksen
vapisevia sormia
testaamista
epävarmuutta
ja ruutulippu siintää
ehkä liiankin lähellä
mutta halu
korvaa kaikki
pienet puutteet
ja hieman isommatkin
ja toinen kierros
on jo helpompi
paljon helpompi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pitää paikkansa moneen asiaan, hyvä runo
totta, olipa sitten kyse juoksusta tai jostakin muusta, kun on vähän treenannut, paikat lämmenneet niin ei hengästy niin helposti vaan pääsee kevyesti nauttien eteenpäin, hurmioon mikä antaa voimia pitkäksi aikaa, upeaa runoilua
Hyvä runo😊
Totta, harjoitus tekee mestarin. Ja onhan aika-ajokierroksilla ehtinyt jo tutustua rataan.
Sivut