Kärpäsen surina ikkunalla
ulkopuolella sen halun kohde
ihan kuin sinä
facebookissa
ihan yhtä turhaa
et koskaan voi koskea
ulkopuolella sen halun kohde
ihan kuin sinä
facebookissa
ihan yhtä turhaa
et koskaan voi koskea
Selite:
Miitissä sanoista kärpänen, turha, facebook
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut