Kun kurkkua kuristaa
etkä saa henkeä
on myöhäistä katua
ettet pysynyt kotona
vaikka käskettiin
jokunen viikko
ehkä muutama kuukausi
ilman harrastuksia
huveja
muiden seuraa
ei voi olla
kovin vaikeaa
eihän
eikä kallista
hinta on halpa
hyvin, hyvin halpa
loppuelämästä
tyhmimmänkin
pitäisi se tajuta
joten noudata määräyksiä
jos haluat elää
ensi vuonnakin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tarvitaan. Kun loppuisi jo, huokailee Marle ja kiittää
ajankohtaisesta runostasi.
Sivut