Hyvä Karl!
Lähestyn Teitä tällä relka.. reklati.. Siis valituksella. Olen tällainen työtön tavallinen pulliainen, joka on aina arvostanut tuotteitanne. Viimeksi kyyl petyin pahast.. Alko oli kerinnyt mennä jo kii, joten sujahdin kiireen vilkkaan paikallisen marketin karkkihyllylle.. Valitsin sieltä sitten liköörikonja.. siis niitä liköörikarkkeja.. Kyl te tiedätte.. ja suurimman rasian mitä löytyy.. Tietyst teidän merkkiänne.. Kotona sitten ryystin kaikista namusista sisuksen naamariin.. Anteeksi tuo karkea ilmaisu.. Olin sen jälkeen yhä vesiselvä.. Mussutin varmuuden vuoksi vielä suklaat.. Epäillen booli-ilmiötä.. Ei muuta vaikutusta kuin äärettömän paha olo.. Et kai sinä Karl.. anteeksi sinuttelu ja saanko sanoa muuten Kalle?.. ole mennyt lanttaamaan omien tarpeittesi takia karkkienne sisältöä? Olisiko perjantaipullo kohtuullinen korvaus kivuist ja pahasta mielestä mitää?
Ystävällisesti
Kohta muute entinen asiakas
Ps. kaverille kans
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi