tie sankariksi
kilometrienkin jälkeen
senteistä kiinni
Selite:
urheilu tarjoaa välillä melkoisia ratkaisuja..
Tää runo synty futiksesta.. Tosin käy otsikkoa vaihtamalla Kurikan jättiinkin...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Löydyn myös näistä:
tie sankariksi
kilometrienkin jälkeen
senteistä kiinni