Ei erotu maa taivaasta.
Kaikki on yhtä valkoista.
Uutta lunta koko ajan pyryttää.
Tuuli lumest omaa taidetta pyörittää.
On tää virallisesti vuoden pimein päivä.
Aurinkokin ois vain hetken näytillä käyvä.
Tänään synkät pilvet senki vähän meilt riistää,
mut ei anneta sen heräilevää joulufiilistä nitistää.
Selite:
kännykkärunoutta kamuille pyryn keskeltä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukavaa joulumieltä.
Sivut