Pien on viel meijjän veturimies,
mut heti tarkast hän lähtöajan ties.
Veturin torvee hän kahesti tuuttaa
ja kättä asemalle jääneille heiluttaa.
Kun Puh-veturi sit liikkeelle lähtee,
vilkkuu sen kyljes monta tähtee
ja musiikki iloinen vaunuis soi.
Matkalle vaarojakin sattuu voi.
Silloin vaikenee viulut ja sellot
ja kovaa kalkattaa veturin kellot.
Edessä pieni kylä ja tasoristeys on,
ja puomin takan autojono mahoton.
Joku vilkuttaa sekä torvee tuuttaa.
Iloisena takas veturimies heiluttaa.
Selite:
Poikamme ja Puh-veturimiehemme 1-vuotis juhlaruno
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä on menemisen makua
Hellän kaunis runo pikku veturimiehestä.
Melkein tuntui, että kuvaamsi veturi puksutti just ohi...Hauska runo!
Tässä on menemisen makua
Hellän kaunis runo pikku veturimiehestä.
Melkein tuntui, että kuvaamsi veturi puksutti just ohi...Hauska runo!
Sivut