Katsellessani
päivän ja yön syleilyn
synnyttämää väreilyä
kaukana tuolla edessäni
kuulin mielessäni
kuinka punaruskean pullon
kultainen korkki,
tuon laskevan auringon
väreissä liekehtivä,
pyörähti pullon päältä
loivalle kaarrolle
illan sineen
sointuvalle pöytäliinalle
ja kuinka pulputtaen
kuin tunturipuro
pullon kultainen juoma
virtasi tuoppiin
kukkien lumenvalkeana
ja siihen ”hangen” ylle
lasiin taittui
tuon syleilyn energiakenttä
kaikessa väriloistossaan..
Hetki oli pian ohi,
mutta kuva mieleeni
ikuisiksi ajoiksi palanut.
Selite:
Hetki 2. Ironinen/kyyninen näkemys.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Raskas työ vuatii raskaat huvittii.
Vuan jos oekeen janottaa, nii kyllä sillo mallasjuoma on paekallaan.
" Kari Grandi kaikkien janoisten sankari " - mainos tulee tästä mieleen, tuote vain varmaankin muu kuin mehu. ;)
Mikäli mitenkään mahdollista, niin vieläkin miehekkäämpi kuin edellinen... :-P
Mikä mielikuvatulva! (Mielikuvahumala sana tuli myös mieleen :D ) Tämä on hieno!
Mainio runo : )
Oluesta tulkitsin tässä olevan kyse. Värikäs kuvaus.
Muistan Lapin Kullan mainoskuvaukset lähipiiristäni viime vuosisadalta ;) Jeps, sellaistahan se oli!
En tiedä miksi mutta tämä sai nauramaan!
Sivut