Saunonut oon ja kutkulleen,
jot kutkut lähtis lipettii.
Parran oon höylänny
— ku Gillette ei enää purru —
ja ensiavun antanut
ulkoisesti ja sisäisestikin…
Säästösyist samast pullost.
Hymyn oon valkaissut
ja lipokkaat mustannut..
— Onneks oikeessa järjestykses —
Pahan hengen hukuttanu..
— Ai niin.. sen jo mainitsin —
ja valkosipuliakin välttänyt…
— tänään ei olla niin nökö nuukii —
Tukan taakse sliipannu.
— tyhjä on tippakannu —
Suorat mustat, valkonen kovil,
Isän perintö kestosolmunaru kaulas
— ei muuten enää ees aukee —
Ku pisteenä huutomerkin alla,
raidattomat sukat
— Lenitaki olis kypsää kauraa…
Eikä tuo ollut viittaus ikään.. —
Käsi hamuaa viel dödö purkkii.
Sitä kuulemma
kärpäsmyrkylle tuoksuvaa…
Mut hei,
ketarat ylöspäin
on tarkoitus saadakin…
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tulee mieleen Tuula A:n "Tyttö kampaa märkää tukkaa..." Sitähän se ;)
Hauskasti kirjoitettu.
Hehe. Mitä toikaan ilta tuo tullessaan - ainakin valmistautuminen oli kohdillaan :)
Hyvin on iltaa valmisteltu, eikä toivekaan ole järin pieni... Kiva, hauska runo.
Mukavoo huumorila höystettyvä kerrontoo.
No eipä suurija kiella Luojakaa haveilemasta:))))))))))
Eipä tuossa Axe:ssa aenakaa ou sitä tehova mittee ne maenoksessa näöttäävät.
Vae liekkö mulla olluna jo vähän vanhentunutta tötövö.
No olipa jännä valmistautuminen lauantai-iltaan, mukava runo.
Huvittava runo : )
Sivut