Kanat äänekkäästi kotkotti.
Kukolle ne motkotti:
Istuu ikkunal suuri katti
paikallaa muka ku tatti,
mut se mielii mejjän tipuja.
Äske se koitteli jo vipuja
ja kielikin suupieltä lipas.
Kukko oitis katin luo kipas
ja siltä tiukkaan sävyyn tivas:
Olitko äske kii rivas?
Meinasitko tiput lahata
ja kanoi viel jälkkäriks jahata?
Katti järkyttyneenä perin juuri:
On miul, kute siul, sy'än suuri.
Kuvaani ikkunast kattelin
ja niit näit aattelin.
Noita narsisseja haistelin
ja pikkusen myös maistelin
ja kuule kukko hyvä,
vaik epäilykses on syvä,
en mie pahaa tehä meinaa
eikä ykskää tipu oo pyhinä vainaa.
Selite:
Rauhaisaa pääsiäistä!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut