Valonantajan
malliksi nypläämä
pitsireunus kiersi
täältä keskustaan
ja takaisin
pidemmällekin
en seurannut
jälkiä jäljettömiin
ei kuitenkaan iäisyyteen
pitkänlinjan
kansalaisena
joskus jopa
opistolaisenakin
kieltäydyin yrittämästä
edes mallista
en pysty
kumijalkaiset vandaalit
haarniskoissaan
vetää ihan Unikkina
rapatessa roiskuu
hävettää
pystyn helposti
samaan
näen mummon
kaukana takanani
ihan silmieni edessä
kirkkokuosissa hakevan
synninpäästöön
päästettävää
luoja hänet
armahtaa
minut
anottu
nelivetoiset pikkuveturit
estottomat päästelijät
ei oikea
ei väärää
luonnoksi nimittäisin
syyttömiksi tuomitsisin
puuskuttamassa
narun päässä
kaksivetoiseksi
arjeksi tuunattu
lauantai sarastuksen
käskemätön neliveto
kasoja
molemmilla jäljillä
poltettua
polttamatonta
jokainen erikseen
kaikki yhdessä
merkkejä
niin
uskon
rukoilen
kaiva kynnet
lihaan
syvälle
IRTI
en rimpuile
en edes haluaisi
sylistäsi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
väriläiskiä ja aurinkoa...
Sivut