Kipu.

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Iso sana,
vaikka paperilla vie vähän tilaa.
Osuma kolme
ja huomaan sen luuraavan
puukonterää syvemmällä.
Päältäpäin en huomaa
mitään minäkään,
mutta sisältä vuotaa kipu.
Säikeensä pistelevät sydämeen
vetäen rintaa alemmas.
Tuo tuttu tunne,
jonka luulin jo menneen,
kaiken sen kadonneen alle.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa mahdollisimman moni saisi elää ilman kovia kipuja.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut