Yhdessä yöhön

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Alahuulesi
punauomaiset joet
kutsuvat

haluan ottaa
sinusta
irti kaiken
seikkaillen
jokaiseen mutkaan
suoraan

kutsut tiukemmin
lähellesi
tuhansiin tyrskyihin
joissa tunnen
solujeni kiihkeästi
virtaavan

minä
kostun koskiesi pyörteissä
ja sinä

pidät lujemmin kiinni
sydämeni lyödessä
miljoonasti tiuhempaa

kovempaa

sinun kanssasi
huumassa

yhdessä aamuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas, kaunis runo...hyvä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut