Sanoit kerran jos tämä olisikin "Se Oikein"

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Tiedän, ettet ajattele minua yhtä paljon
kuin minä sinua,
vaikka sanot ajattelevasi liikaakin.
Minulle olet ensimmäinen, viimeinen,
ja kaikki pienetkin siinä välissä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttu tunne, varmasti aika monellekin. 
Tässä on loppujen lopuksi aika kova rakkaudellinen lataus, pyyteetön ja ulospäin huokuva, tunnetta täynnä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut