Kertokaa minulle kuinka olla tarpeeksi

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
​Joskus,
edes kerran haluaisin olla
jollekin vähemmän,
jotta riittäisin.
Selite: 
Olen aina "liian hyvä"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Tuohon ei vastausta ole... herkkä runo.
 
Puit hienoon muotoon ajatuksesi. Vaatii opettelemista ja paljon kipua ja närästyslääkettä, että viimein sitten huomaa, ettei luontoaan voi juuri muuttaa. Ja edelleen jatkaa yrittämistä. Saatoin samaistua.
Runossasi on se kuuluisa täky jonka lukijan pitää ymmärtää kuin löytää jotta pääsee perille.
Otsikko on kovin kaunis. Runo itsessään lyhyt ja ytimekäs. Hyvä niin.
Kaunis, koskettava runo.
Niin hienosti oivallettu...
Olen aina ajatellut että minun pitää olla enemmän, että riitän rakkaalleni
Vähemmän on parempi : ) On jotain lisättävää

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut