Osaan askeltesi äänet pimeässä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Makaan sängyllämme
odottamassa sinua.
Sammutat viimeisiä valoja ja
tulet huoneeseen.

Sukellat peiton alle viereeni,
annat suukon, kaksi
ja syleilen sinua tiukasti.

Unelmiini nukun,
haaveilen sinua.
Kuiskaan vielä kuin
olisit siinä,
ja aina ollut siinä,
rakastan sinua,
taas enemmän kuin ennen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut