Vielä saman polun eri puolella

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Sinä olet yhä jotain sellaista,
josta en luopuisi ikinä.
Silti joudun sen tekemään,
jotta sinä voit jatkaa
ja minä jäädä,
mutta joka hetki
voit palata tälle puolelle,
tarttua samoihin oksiin
ja vielä olla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvää kaipausta sanoissasi
Koskettavaa kerrontaa, aina voi palata takaisin <3
Kukin valitsee, miten haluaa, kunhan vain on hyvä olla <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut