Rakastin Sinun hymyäsi kun silmäsi loistivat ja silloin kun eivät

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Sinulla oli usein surulliset silmät
vaikka hymyilitkin.
Ihan kuin minulla joskus
ja aivan kuin nyt.
Sinä olet kärsinyt paljon,
mutta rakastin sitä kaikkea,
jollaiseksi olit tullut.
Minä olin sinulle onni,
jolle halusit paremman elämän.
Minä halusin
vain sinut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau ihana : )
Syvää  tunnetta edelleen

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut