Muistan miten vielä kerran vilkaisit

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minun on ikävä sinua,
sinun sydäntäsi.
Minun on ikävä sitä,
miten juttelit minulle,
kaipaan suloista nauruasi.
Muistan, miten odotin sinua
joka ainoa päivä silloinkin,
kun emme olleet
vielä kohdanneet.
Sinä olit aina jotain enemmän,
aina jotain uutta.
Sinua en koskaan
olisi halunnut
päästää pois.
Selite: 
Otsikko on ekasta kohtaamisesta
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut