120 senttimetriä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Nukun yhä 120-senttisen sängyn
oikeassa laidassa.
Kun ei paljoa unissaan
koskaan ole pyörinyt,
tuo on helppoa.
Tai sitten
käyt yhä luonani unissasi
ja työnnät jellonan hellällä voimallasi
hyökkäävää naarastasi pois
sinun laidastasi.
Tai käyt luonani sen hetken, kun
kyyneleeni alkavat loppua
ja katsot, että nukahdan.
oletus
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut