Minulla ei ole enää muuta kuin paino rinnan päällä ja ikävä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä halusin olla
viimeisesi
halusin sitä eniten
koko sydämeni pohjasta saakka

minulla ei koskaan ollut yhtään syytä
sinua jättää koska

kun minulla oli sinut
minulla oli kaikki
mitä ikinä tarvita

se kaikki

oli sinussa
Selite: 
sinä sanot minua nuoreksi, joka tarvitsee vielä uuden alun, minä vanhaksi, joka tiesi mitä halusi ja oli sen saanut...
oletus

Kommentit


Valitettavasti toinen ei aina ole samaa mieltä... herkkä runo.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut