Soita iltaisin vain laulaaksesi minut uneen

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Monesti olin pyytää

laula mulle jotain kaunista

siinä sylissäsi
sydän vasten sydäntä

vaan ne hetket olivat
sanoittakin
jo niin kauniita

kehosi äänissä säveliä

jotka muistaa
sydämessä pitkään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunis, suloinen runo, pidän

kauniin hempeää, loi suuren hymyn huulille. Pidin tästä paljon!

hyvä

Aivan ihana runo

kaunis

Huikean kaunis.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut