Minä rakastan sitä
mitä sinä olet
silmiesi reunojen uurteita
sydämesi hiljaista paloa uuteen
sormiesi ainaista halua taivaltaa kummuillani
sinun haluasi olla minulle
minä rakastan sinua
rakastan meitä
Selite:
Näin sinussa kipeän ikävän ja sydämesi halun saada iloa sen viereen. Olit kuitenkin onnellinen minusta, ja minä halusin aina jäädä. Vanha luonnos (15.12.2014), johon lisäsin otsikon ja muokkasin välityksiä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja sydämen pompottelemaan... kiittelee Marle;)
kauniin absoluuttista tunnetta.
Sivut