Rakastele minusta kaikki voima

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sinä lyöt sydämeeni
tuhansia lyöntejä sekuntiin

paina sinut vasten minua ja tunne se

rakastele lähellä

niin kiinni
että sormeni syövät ihosi pintaa
kieleni jokaista soluasi

rakastele

minusta voimat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiihkeä tunteiden tulimeri.. Tuo loppu on nautinnon ja runon huipentuma

Intiimiä romantiikkaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut