Sinä olit kaikki

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
En kaipaa elämääni​
enää uusia alkuja,
sinä olit jo elämäni.
Sinä olit maani ja olit kotini.
​Nyt en enää tiedä,
missä asua.
Selite: 
Sinä halusit minun kokevan vielä kaikki uuden elämän ilot, mutten minä halua...
oletus

Kommentit


Kaunista kaipausta, hyvä runo.
 
Kaunis runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut