Joka ilta tutkisin
kertoisin sinusta
uuden kohdan
josta pitäisin
kunpa voisinkin
nukahtaa syliisi
viedä yhteisiin uniin
uusiin unelmiin
ja sulkiessasi
silmäsi niille unille
olla rakastavassa
katseessasi viimeinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, kaihoisa runo
Sivut