Unelmia vain meille

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sinä kosketat niin kauniisti
pienillä, herkillä lupauksillasi
sormenpäittesi untuvissa.

Sinussa on taikaa
saada minut unelmiin,
saattaa kauneimpaan
kanssasi.

Sinussa asuu sieluni
äärettömimmät toiveet,
vain meille syntyneet unelmat.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka tätä lukiessa tuleekaan mieleen
kuinka toivoisi ettei tuollainen rakkaus
koskaan pettyisi...

Ihanaa, kaunis runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut