Taivaat satavat aurinkoja

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Syksy on tullut, mutta
sinä jäit.
Kesä kai ajatteli,
että hei,
uskokaa nyt vain,
ei teitä mikään erota.
Kun olet siinä vieressäni,
kukat edelleen kukkivat,
taivaat satavat aurinkoja
ja lehdet tuikkivat tulta.
Talvikin saa
vuorollaan tulla.
oletus

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, tosin nyt ei ole vielä oikein syksykään <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut