Nimetön

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 22.5.2024 15:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Äsken vielä vain leikkien siellä
Jatkaa taivaltaan viimeisellä tiellä

Hetkessä tuo kaiken merkitys
muuttuu merkitsemättömäksi

Hellä tunteen virta, ainoa lämpö sydämeen
pois haihtunut, kuin aalto suuressa meressä

Nimensä veroinen, vuoden synkin juhla
Tuhkaksi vaan, matkaa tuulen seassa maailmaan

Jättää yksin taivaltamaan,
monta kaipaavaa sielua
Kaipaamaan

Selite: 
Muistot ikuisuuteen katoavat kuin usva tuuleen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut