Sotilas

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 22.5.2024 15:55

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Iltaruskoon uskoen
tähti taivaan lentää
maailmaan avaraan

Satumainen taivaankansi,
joka askel askeleelta
Tajuaa pelon merkityksen

Elon keveys herkän käsivarren varaan
rakentaa taivaan sfääreihin maailman ääret

Usko ties mihin saa tahtomattaan tunteen
Satuttaa,
se vaipuu ainiaan uneen

Tunnen itseni haavoittuneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkänkaunista,
tykkääminen*

Runosi on todella upea, sotilas ei kuollutkaan...

Kaunis ja hieno runo

vahvaa kerrontaa, hieno runo ^^

upeaa, herkkää, kaunista

herkkä ja kaunis yhdistelmä tunnetta ja sen projisoinnin kohdetta, toimiva metafora. Pidän lopun loppusoinnista ja tunnelmasta, tämä on erikoinen runo, pitää lukea ajatuksen kanssa. Runon nimi loppuun päästessä tekee tunnelmasta traagisen. Hieno!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut