Tassuttelut maan päällä tassuteltu on.
Kohtaat sä nyt koirien taivaan valon.
Helpompi sun nyt olla siellä
Uudella kirkkaalla tiellä.
Kohtaat sä nyt koirien taivaan valon.
Helpompi sun nyt olla siellä
Uudella kirkkaalla tiellä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
never be lost, never be forgot
as he chases the squirrels
on the other side
at the heaven for dogs..
been there, feel you
jaksamisia.. :/
Sivut