Tunturituvalla
utuisen taivaan alla
kosketan ohikulkevaa
ohutta pilven hattaraa
Sen kulkusuunnalla
ja olemisen muodolla
on päättymätöntä muutosta
eikä mitään merkitystä
Kaukana kaartuvat vaarat
harmajina hehkuaa
kuin aavan meren kaarnalaivat
vailla suuntaa kelluttaa
Huokaisen tuuleen
*
*
*
Tässä taivaan alla
ohuella pilvenhattaralla
tämän pienen hetken salaisuus
on tunturituvan hiljaisuus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut