Hullu on itseensä ihastunut
rakkautta suurta karttanut
ei ole itse mitään toiselle antanut
Suuri on itsesensuurin muuri
sisällä sen on se juuri
RAKKAUS
Toiselle itsensä antaa
se heikkoa ystävää kantaa
ystävä rakas ota ja anna
hyvä mieli ja rakkaus toiselle anna
Selite:
Politiikot vain itseään rakastavat
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi